Julafton

Till en början vill jag tacka sötJae, för att hon har orkat fixa denhär bloggen åt mig, så Kram på dig Jae !


Min dag började inte sådär jätte bra. Blev väckt av mamma klo halv12. Jag vet, jag vet, de flesta åker upp ur sängen hur tidigt som helst bara för att det är julafton, de gjorde även jag för några år sedan, men eftersom jag inte längre är ett jul-fan, så ville jag hellre ligga i sängen och fortsätta gå omkring i drömmarnasvärld. Men jag tvingade mig själv upp ur sängen, och med ett humör på den sämre sidan, tog jag mig ner för trapporna för att sedan kasta mig på soffan framför tv:n.

Efter en timme, drog jag mig upp ur soffan, släpade mig upp för trapporna, klädde på mig och åkte till Dammbrunnsgården för att hälsa på mommo. När vi kom hem igen, kurrade magen för fullt, och det var dags för mat. Kan säga att jag var väldigt missnöjd med den , men huvudsaken att jag blev mätt i alla fall.

Senare var vi en sväng till begravningsplan. Måst säga att det var väldigt vackert mad alla de tända ljus i drivorna, men brrrrrrrr va kallt det var. Det var väldigt skönt att slippa in i värmen och dricka en kopp glögg. Fick även julklappar, men dem har jag inte något desstumer att säga om.

Jul och traditioner hör verkligen ihop, eller hur? och alla familjer har sina egna traditioner. Vår ända egentliga tradition (som skapats de senaste åren) och dagens höjdpunkt är: Spela spel och äta smörgåstårta. Haha. Man kan ju tänka "wtf?". Måste medge att kanske det är lite onormalt, men vem sa att jag och min familj är normala? Kul hade vi i alla fall. Och bästa var då mamma drack en klunk öl och började skratta. Hoppas verkligen ni vet va som händer då? nåjaa, ölen kom ut genom näsan. Jag skrattade så tårarna rann och magmusklerna verkte. Haha.

Nu har jag berättat lite om min Julafton, Jag hoppas att alla har haft en riktigt trevlig och mysig afton i år.
Vill ännu önska alla en sista gång:
God Jul !

- Looper -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0