måndag.

Usch usch ! vaknade upp helt förkyld i morse. näsan rinner, huvudet väger ca. 1000kg och hostar upp slem, nice... NOT ! normal dag i skolan, var kanske snäppet ADHD och var tvungen att stå på händerna för att bli av med lite energi. Träningen blev tyvärr inställd i dag, så får vell lov att hitta på något annat ikväll då... Hmm , vad skulle det kunna vara ?


Tuuli tuule sinne missä muruseni on.

I går åkte vi i väg till PowerPark med the coatches. Föreningen betalade allt åt oss, d.v.s inträdet, mat och bensin. Vi hade en riktigt lyckad och fartfylld dag. På kvällen blev det en sväng ut på krog med dem som hade åldern. Drog mig dock hem i tid för att få vila ut innan träningen ikväll. Är SUPER taggad, can't get enough of practise! Hare gött. Peace !


Btw, får en ny roomie ikväll, ni kan knappas gissa vem det är ? hihi, pusspuss Gumman!


Kreeta !

Japp, en vecka på Kreeta (för tredje gången) har gått och det var skönt AS HELL ! Sol, värma, chill, mat och nya bekantskaper var just vad jag behövde.
 Rekommenderar Kreeta åt alla som vill ta det lugnt och faktiskt vill fara på Loma !



Lördag 7.8





 Lite bilder från en lyckad lördagskväll för någon vecka sedan. Mer bilder finns, men orkar inte ladda upp.
Denhär kvällens skämt :

Jag, Emma, Heidi och Laura hoppar på trampolinen.
På granngården finns det 2 små flickor (kanske 3 och 5 år gamla),
Vi skrattar högljudt och har roligt då mitt i allt 3åringen säger åt oss:
"vähä te ootte lapsellisia !"
Vi skrattade ännu mer och svarade:
"me ollaan isoja lapsia !"
Som det sägs i Puuhamaa reklamen(eller vilken nöjes park det nu än är ?)
Leikki ikä on koko ikä!
Peace!


the little things that makes life beautiful


var påväg till jobbet i går med en himmelens fart,
 tills jag fick syn på denna fjäril som var stuck i vår farstu.
Måsta springa in ochhämta kameran
för att försöka snappa en bild av den.
Lyckades mindre bra, men är den inte vacker ?


ihan vitun jepa !

Nu ska jag ta och klä på mej och dra till jobbet. Jobb hela veckoslutet, men har det stoppat mig förr ? Nope, don't think so ! Så partyparty blir det helt sekärt, men tyvärr inte ikväll, men i morgon ... Då ska ni veta ! Har inte ens berättat åt er om mitt förra veckoslut, men jag var i Kronoby hos Gumman min. Hade en awesome time med henne. Väntar på att jag ska få bilderna från då vi va ute och rodde på Larsmosjön, VärstaBästaChillet ska ni veta ! Ligga i en båt, låta vågorna föra en vart som helst, kolla solnedgången och äta en MASSA ohälsosamt , SLÅ DET PEOPLE !
Nåjaa, men nu ska jag dra så jag kommer i tid till jobbet, ha det bra människor !

Dagens fundering



Vet ni vad jag har funderat på  ?
Om man skulle måsta välja mellan Lycka och Kärlek,
Vilken skulle man då välja ?


städning ... suck !

Måste bara meddela er att jag HATAR att städa. Gillar mer att ha allt utspritt på golvet... Ni vet, man hittar allt mycket lättare då. Men pointten var i alla fall den att min kära mamma tvingade mig att städa mitt rum för någon dag sen. Normalt brukar jag skjuta upp städaset några veckor tills mamma får nervsammanbrott och städar själv mitt rum... men eftersom att hon (och även min pappa som jag tror mer på) har börjat hota med att plocka upp vartenda klädesplagg som ligger på golvet, sätta dem i en (eller flera kanske rättare sagt) sopsäck och kasta allt i roskis, så slet jag mig upp till andra våningen och städade... usch va det var jobbit... men resultatet blev helt okej ! synd bara att de kommer att se ut som ett bombnedslag efter... hmmm... veckosltet ! ha det bra !


Kom ihåg, dethär är ite så farligt ...

RSS 2.0