...



You know you've found love
when you look in their eyes
and find yourself.


Tell me why you're so hard to forget ?

Om nån råkar vara intresserad, så kan jag berätta att hälgen var helt okej, även om det blev mycket jobb. Lördag kvällen spenderades i Kära Vasa tillsammans med Storesystern och Saski ! En lyckad kväll blev de iaf... Tror jag ? haha. nästa veckoslut bättre tur !?

Och japp, har faktiskt redan planera nästa hälg. hoppas bara planerna håller ... återstår att se ! Men före det bli hälg igen så ska jag jobba ti, ons, tors och fredag. Serious pain in the ass.  Men värre än jobb är SKOLAN som också börjar snart. please, save me from a loooong and painful death! 

Men som tur 12-17.8  Kreeta , Love it !


inget intressant.

Jaajaa, snart iväg till jobbet, How boring ? och imorgon har jag morgonskift och söndag källskift. har ännu inte bestämt mig vad jag ska hitta på  i morgon på kvällen. Nånting kul i alla fall. har 3 alternativ, Jeppis dagen, Vauhtiajot eller stanna i Vasa... What should i do ? Nåmen, det löser sig i morgon.
C ya !


Haha, gammal bild... Om det inte syns !


RoadTrip!

I går frågade Yvonne om jag ville börja på fallskärmskurs med henne. Var själv lite osäker eftersom den var väldigt dyr, men vi bestämde oss för att i alla fall fara och kolla första gången (som inte kostade). Jag åkte iväg till Sundom för att hämta Yv, och sedan iväg och söka stället där kursen skulle vara. Vi körde omkring i Gamla Vasa/Runsor, men hittade inte stället och dessutom började min bensn ta slut, Så vi bestämde oss för att åka och tanka bilen och köra norrut istället.

Någon timme senare har vi anlänt till Kronoby. Drog iväg och simma-> Hästöskata -> Jeppis -> Larsmo -> Vasa.
En fin kväll i fint sällskap. Sånt gillar vi ! Tack !





hehe.


Lååååångt inlägg !

Var ska jag börja ?
kanske förra fredagen skulle vara passligt...

Så, Min syster frågade om jag ville komma ut på krog med henne på fredagen, för att det var någon Dj i Fontana hon ville fara och kolla på. Jag gick ju förstås med på att fara ut, även om jag skulle fara iväg till Helsinki klo.6 nästa morgon. Meningen var att jag inte skule dricka mycket, kanske en eller två. Vet inte vad som gick snett, men fler en en eller två blev det. Vi var en sväng till bryggorna och strampen, sedan iväg int till stan. Vi gick in till kassan i fontana och betalade in oss, sedan skulle vi gå en sväng till Ollis för att kolla läget, det var ju ändå Ohi on. Nåjaa, fick ett meddelande av en kompis att Royal had gratis inträde och drinkarna kostade 3€, så Off we go. Kul hade vi ... ända till jag var snäppet berusad, tappade bort min syster och akkun på telefonen var slut. Jag SKULLE sova hos min systerinne i stan, men eftersom jag inte hittade henne (inte för att jag antagligen sökte henne ?) , tog jag första bästa taxin och stack hem för att sova...

Nästa morgon ligger jag och sover lungt i mamma och pappas säng, då mittiallt nån knackar för fullt på fönstret och ropar "lottaaaaa, me lähetään nyt!". Jag har tydlgen visat långfingret och dragit ner gardinen ? said wtf? (jag var fortfarande berusad). nåjaa, jag insåg snabbt att de var mina vänner som var och hämtade mig så vi kunde börja köra söder ut ... Sprang upp och hämtade kläder och snabbt in i bilen... Hade försovit mig en timme...

Kan berätta att de inte var speciellt skön dag. Först sitta i en varm bil i about 6 timmar och sedan ännu i en varm ishall och kolla Europa mästarskap i Cheerleading. Fyfan vad jag led. Fick dricka NÅGRA flaskor vatten och äta en massa ohälsosamt för att må lite bättre. MEN jag överlevde. Synd bara att jag visste vad som väntade mig, för vi sku nämligen ut igen på lördag kväll.

Vi for ut på kvällen, dock var jag nykter då alla andra drack. Kul hade vi fast vi för det mästa bara gick omkring i stan, eftersom ingen kunde bestämma sig vart de ville. Själv önskade jag bara på att någon skulle vila gå tillbaka till hotellet och börja sova. Min önskan gick i uppfyllelse runt halv3 tiden. Fan vad det var skönt att slippa och sova.

Nästa morgon mådde de andra lite sämre medan jag sken som en sol. Off to ishallen för att titta på EM i 100graders hetta. Efter tävlingarna körde vi hemåt igen. Ett riktigt roligt veckoslut var det !

På måndagen väntade jag bara på att klockan skulle närma sig 19, så jag fick börja köra mot krombi för att spendera tid med Gumman min. Vägen dit gick riktigt bra, lyckades hålla mig på vägen och bilen var hel när jag kom fram.  Gud vad härligt det var att få träffa K, och som alltid, hade vi SUPER DUPER Fun! 

Vi har simmat, solat, shoppat och allmänt chillat. Dehär 2senaste dagarna toppar "sommarens bästa dagar" lätt !
Här ska ni få höra en låt som vi lyssnat på mycket ! Kan ännu till slut säga att hemvägen var det hämskaste jag någonsin varit med om, men jag överlevde ...


en stund sedan...

Och nu ett allmännt "gjort på sistone"-inlägg.
Jag har jobbat, jobbat , jobbat ...
Träffat en del kompisar och chillat.
Här kommer lite bilder från vissa dagar.

1.7  Jag och Saski på äventyr.
Först var vi ute och körde sedan for vi till pullo.
Känndes snäppet undeligt att vara nykter på krog.
3 tiden stack vi från pullo och gjorde ett varv till ABC.
satt och åt glass på parkeringen, kul hade vi.
Slapp hem och sova 5 tiden.



3.7
For ut med flickorna.
Det blev en kväll på en solig terass,
Tyvärr blåste 100m/s, men vi överlevde iaf.
Kul hade vi definitivt och slapp hem i tid också.






































5.7 Fick lust att fara och simma till villan.
Grabbade Emma och Niksu med som sällskap.
Super skönt var det i vattnet .
Alla de miljoner myggbett som kliade , slutade klia föär en stund.
Sedan for vi en sväng till ABC för att tanka.
Körde omkring lite här och där, sedan nöjd hem och sova.



Grattis GulliGulliGulliGumman miiiiiiiin ! <3

Vill bara önska en SUPER bra födelsedag åt min Lilla Gumma !
Här kommer lite biler dagen till ära.
Kan väll kalla min foto utställning för  "Kira at her best
Du betyder massor Gumman ! (: <3
(
och du kommer definitivt att tycka om mig efter dethär (; )
Jag tror inte jag tänker föklara något destumera om bilderna
Enjoy, I dag är det Kira som bjuder !

P.s Kira, du vet att alla bilderna är minnen som vi har skapat tillsammans...
ett X antal minnen som jag aldrig kommer att glömma !









RSS 2.0