30012010

Har varit hos katsku med Platinum. Kollade riktigt gamla träningsvideon. Aaaah, vilka härliga minnen som dök upp på tv rutan. Har också fått gjort alla rosetterna. Ett problem mindre.

Efter det gick jag 100m (högst), till Mirvas. Eftersom Mirva skulle ut i dag, kom jag hit för att se efter hennes 7åriga son Oliver, som j ust kom från rauma. Snart blir det säng dags och jag är helt totalt slut.

I morgon träning klo. 12-15:30. Nice !

C u!

V-I-K-I-N-G-S Oujess. We'll take you down and be the best !



Dagens uppvisning gick riktigt bra och är nöjd över både över mitt eget lag Platinum och mina små flickor Quicksilver (som är på bilden), och förstås också resten av föreningen. Några saker lämnade ändå och störa mig:
Vår kombi föll och min Arabi-flikki-Suora blev ogjord p.g.a att vi hade fel laskun. Damn. Ei voi mitään !

Dessutom var det SUPER mycket åskådare i dag. Helt klart rekord många. I stort sett alla platser var fulla. Nice ! Det ger en så bra fiilis då många ser på !

Senare i dag ska vi till Katsku (tränare) och kolla videon från träningarna. FUN ! Jag kanske laddar upp fler bilder från i dag om jag hittar någon att stjäla bilder från !

Pecis en vecka kavr till FM. IIIIIK ! nå, no tror ja det går bra.

C u !

Fredag

Slutade skolan 11 i dag. väntade på att pappa skulle hämta mig klo. 12, sedan slapp jag hem. När jag kom hem kastade jag mig på soffan. Kollade denhär veckans avsnitt av "täydelliset naiset. Ett bra avsnitt. Sedan skulle jag kolla en Wallander film, men jag somnade. Var så himla trött.

Pappa väckte mig med att ropa " du får komma och äta". Steg upp ur soffan, drog mig till matbodet, åt med en himmelens fart och åkte sedan in till stan. Där väntade jag på att Emsie skulle komma och möta mig. Vi gick till halonens, tiimari och sinooperi för att söka efter rätt material till rosetterna. Och vi hittade. Här skall ni få se !



Haha. Kanske lite annorlunda än vad vi planerade , men det kan vi inte ta så hårt. Har endast fått några få färdiga. Ett himla jobb med dem. Och alla är inte lika snygga som den på bilden...

Ska snart börja sova så jag orkar med morgon dagen. Kommer att vara en lång dag. VARISKA UPPVISNING 12.30 , ALLA DIT !  Efter det blir det Jengi-ilta hos Katsku.

Annors finns det väll inet mer intressant att berätta om denhär dagen eller morgon dagen.
Jaa, förresten, de ringde 2 gånger från jobbet i dag. Skulle ha fått jobb för hela veckoslutet, men jag måste tacka nej. Lite sved det ju förstås, där for över 300€. Damn. Nåmen, de ringer vell pånytt.
Godnatt !


All the things you said

Ett kort inlägg innan jag går in i drömmarnas värld. Den värld där precis allt är möijlit. Världen där man skulle vilja stanna kvar i evigheter, Kyssa prinssen och leva "happy ever after". Jaa, ni vet vad jag menar. Så äckligt gulligt att man får fjärilar i magen... Men så finns de drömmar som skrämmer en så att man inte vågar somna om ! Hade en sådan i förra veckan. Fy va hemskt det var ! Hoppas alltså på en äckligt gullig dröm!

Träningen gick vell helt okej. man märker att kroppen börjar bli slut efter så många tränings dagar i streck. och på månda är ända dagen som vi inte har träning innan tävlingarna. Great ! Nämenn nu ska man hållas positiva. Det är kul med träning !

Snart blir det en snabb dusch och som sagt drömmarnas värld. Måste stiga upp 6:55 (alltså normal tid) för att hinna till skolan och allt det där. Efter skolan ska jag och Emmsie göra rosetter. Kul Kul ! syns i morgon !
C U !

Whatcha say ?

Horoskooppi

Oinas 21.3. - 19.4.

"Aamu ei ehkä ole sinulle aivan parasta aikaa,
mutta iltapäivällä kuulet niin mainioita uutisia,
että suorastaan tanssit pilvien päällä.
Yllätyksiä kerrakseen."

Dagens horoskop. Har faktist passat in på denhär dagen. Morgonen började jätte dåligt. Var super trött och fick kämppa för att hålla upp ögonen i bussen. Och vädret gjorde ju inte mitt humör bättre precis. Värre köld och blåst än i går. Brrrrrrrr ....

nu på eftermiddagen fick jag höra en god nyhet. men den är inte så bra som det står i horoskopet. Nå, kanske jag får höra en god nyhet senare i dag. va vet man !? HOPPAS !

Träning senare ikväll. Hoppas de går lika bra som de 2 senaste träningarna.
Här ska ni få en låt av mig.

Whatcha say - Jason Derulo


I've gone looking for myself.

Okej. Nu börjar jag med positivanyheter.
Träningarna gick riktigt bra i dag. Blev imponerad av Fanny som gjorde x-out (hon har inte gjort den på super länge). Good job Girls! <3

Och sen det negativa. Kan garantera er att ni INTE orkar läsa dethär. Det är inget intressant heller så.
But here I go. Har RiKTIG ångest över att sätta på tävlings dräkten. Och fast andra skulle säga vad, så hjälper det inte. Känner mig SÅ himla STOR i den. Och vill absolut INTE visa magen. USCH!
Vill hellre gå och gömma min mage och allt extra som har samlats runt den. Varför kan jag inte vara lika vältränad som för några år sedan ?
Och då tyckte jag att spegelbilden var stor. fet. äcklig. Jaa, va är jag nu, om jag då tyckte jag var fet ?
Nej men, jag har lärt mig att acceptera min kropp. Men ändå finns ångesten.
Plöööh!

 

about 15kg lättare. Om inte mera ...


14:51


(Röda prickarna och "stjärnorna" möjligtvis glittriga)

Haha. mycket snygg, eller hur ? Satt med Emsie i går på träningen och funderade på hurudana rosetter våra Gosiga små flickor ska ha på tävlingarna. Vi tänkte att den skulle se ut typ såhär. Men nu är jag ju super dålig på att rita med Paint, så den blev inte så fin.
Ska kanske testa laga en i dag, men det betyder att jag måste åka via en tygaffär och hämta silkesband. Nåja, får se om jag hinner med det.


HappyFace!

Oj oj! i går var det en Super dag!
I skolan hade jag ett föredrag om Cheerleading på finska. läraren blev i alla fall imponerad. På kvällen var det träning. Både mininas och egen träning gick Mega bra! Var på SÅ bra humör då jag kom hem från träningen ! Härligt! Sedan blev det ännu lenkki efter att jag kommit hem.Efter en svettig lenkki, blev det en sväng i duschen och 00:00 tiden kom Kira och hämtade mig, så jag sov hos hennes i natt.

Nu sitter jag i skolan. har just varit och ätit. Till nästa har vi finska sen slipper jag hem. Men fy sjutton va det blåser kallt i dag. Har INGEN lust att gå till bussen eller gå hem från busshållplatsen !

I kväll blir det träning igen. Hoppas verkligen att den går lika bra som i går !  Då knaske vi har en chans att klara uppvisningen som är på lördag i Vasiska skola klo.12. NI ÄR ALLA VARMT VÄLKOMNA OCH SE ! om 2 veckor är det FM-tävlingar. Hmmm. Spännande !


Sådär ser man ut kvällen före tävlingar. Total ADHD DAMP! Ha de bra!

"Regler är till för att brytas"

Hmmm , tänkte jag skulle berätta lite om min måndag.
Den började med en sömnlös natt och illamående. Men tänkte ändå jag skulle fara till skolan på morgonen så ja ställde in väckarklockan på telefonen på 6:55. typ 7:10 kommer pappa inklamppande i mitt rum och frågar "ska du komma mig in till stan?". Min väckarklocka hade inte ringt eftersom min akku hade tydligen tagit slut. nåjaa, gjorde de snabba beslutet att jag skulle stanna hemma, eftersom min koncentrations förmåga inte skulle ha räckt till att sitta i skolan. Så jag meddelade skolan att jag stannar hemma idag.

Jag sovde vidare och vaknade 10. Gick ner, åt frukost och kollade en film. den hette typ "orpokoti" på finska. en skräckfilm. den var vell helt okej. Blev visserligen lite skraj då plötsligt en taklist lossnade och föll ner i golvet. Creepy. man börjar ju fundera om he spökar här hemma hos oss ?

Efter det gick jag upp och började städa mitt rum. Är så stolt över mig själv för det blev riktit rent och fint. I och för sig fick mamma säga åt mig några gånger före jag egentligen började städa, men det kan vi inte ta så hårt.

19 tiden åkte jag till keskuskoulu för att hålla Steels träning (förenings b-junior lag). Det gick riktigt bra och vi hade roligt. Vi gjode lite junnu-förbjudna pyramider, men det kan vi inte ta så hårt. Minns hur de var att göra förbjudna stuntter i junnuna. Det var så himla spännande. Annorlunda. Jaa, helt enkelt förbjudet. "Regler finns till för att brytas", är det inte så man brykar säga ?



Bilderna från idag.

Saknar junnu-tiderna jätte mycket. Allt var mycket bättre då. Mycket enklare på någotvis. Har många Härliga minnen som jag aldrig kommer att glömma. minnen som jag tar fram alltid då det känns jobbig i Cheer. och nuförtiden har det blivit lite oftare. Man märker att alla är stressade inför tävlingarna som är om 2 veckor. Nåjaamen, vi kommer nog att klara det, Love you Platskit! <3

"Nobody's buisness what I'm doing with my life"

Jag har försökt fundera ut: Varför läser man andras bloggar ?
Och jag kommer inte på något bra svar på denna fråga. Själv läser jag oftast bara mina kompisars bloggar, för att jag vill veta vad som sker i deras liv. Nyfikenhet ni vet.
Ibland händer det sig att jag visiterar någon "stor-bloggares" blogg, men då dyker frågan upp i huvudet: Varför läsa en blogg, som handlar om en helt totalt okänd persons privatliv ?
Jag menar, vad har jag för nytta av att veta vad en (för mig)  okänd person har t.ex. ätit på en dag ?
Nada.

Nu har jag en fråga åt alla er som bloggar:
Tycker ni det är störande då någon annan människa snokar i ert liv ?

Jag menar, har inte vi alla sagt typ "du behöver inte bry dig i mitt liv" och "vad angår det dig vad jag gör?", då någon annan har frågat/kommenterat något om ens privat liv ?
Det har i alla fall jag gjort. Men då dyker en ny fråga upp: Är det inte total idiotiskt att blogga, om man en gång inte vill att någon annan ska bry sig i ens privatliv ?
Ja kyllä!

En blogg är ju en "officiell dagbok på internet". Inte sant ? Och det finns sådana människor som säger att de skriver blogg endast för att själva komma ihåg olika händelser. Okej...
Ny fråga: Ni som har läst era gamla dagböcker från typ lågstadiet, vad är ni mera intresserade av att läsa: Vad du har lekt under en dag eller vem du var kär i ?
Då tror jag att största delen av er svara det andra alternativet. Alltså, man är intresserad av den tidens hemlighet.
Men ifall bloggen är en dagbok, och man skriver endast för sig själv , så varför lämnar man bort just det som är mest intressant att komma ihåg om några år ? Jo, för att andra kan läsa de, och här kommer min point människor:
DE SOM BLOGGAR, BLOGGAR ALDRIG ENDAST FÖR SIG SJÄLV.

Så, för att kunna svara på frågan "varför läsa andras bloggar", måste vi först svara på frågan:
Varför bloggar jag?
Och i mitt fall, har jag ingen aning. för egentligen vad har du, som läsare, för nytta av att läsa om mitt sencurerade privatliv ?

 Haha.

Nu har jag själv totalt tappa tråden i hela innehållet i dethär inlägget ... men det är lungt !
Du som har tagit dig genom hela texten, måste ha totalt super tråkigt !
Som jag just nu.
Nåja.
Jag vill gärna höra era åsikter om detta, så kommentera gärna !


I'm always wrapped up in things i cannot win.

Allt gick bra på jobb. i morgon på nytt. har ingen aning vad jag skall göra nu. någon som har förslag ? öppen för allt !

Har tidigare i dag insett att jag har fått nog. Av vad ? finns inget speciellt. har bara fått nog av allt. jag vill göra något extreamt. något som får färg på min gråa vardag. något som får mig på bra humör, så att jag orkar kämpa framåt... Nej usch va ja låter negativ. men  i dag är det bara en deppig dag. En dag man bara skulle kunna hoppa över. sudda ut. Ctrl+Alt+Deleta. Jaa, Ni vet säker hur det känns !

Träffa nya människor, resa runt, upptäcka nya saker och inte behöva leva efter en tidtabell. Koppla av för en stund. inte känna press hela tiden. sova långa nätter. vara utvilad. Ligga på en strand i en värmande sol. Äta gott. Någon som kan ge mig något av detta ?

En lång suck... Ska försöka rycka upp mig ur denna mörka och djupa grop som jag sitter fast i...
Hoppas ni har en bättre dag än mig !

Denna låt blir aldrig dålig.
Crossfade - Cold


22012010

Jag lovade att lägga upp ett inlägg efter träningen i går , och jag skrev mitt inlägg klart. men internet tiltade och dit for allt. Hade ingen lust att skriva om, så jag släckte datorn och började sova istället. Kan ändå tala om för er att allt gick super bra i går på träningen. Plus att jag hade så mycket positiv energi inom mig, så jag for ut på lenkki i -17 grader. Härligt var det !

I dag har jag varit i skolan. Dagens skämt1: "Det är samma som om jag skulle gå till fähuset och knulla en ko!" I'm sorry människor, men jag kan inte berätta i vilket sammanhang jag fick höra dethär, men kan berätta att hela matsalen ekade av mitt och yv's skratt när vi hörde dethär. Haha.

Sedan tog jag bussen in till stan och träffade Laura och Ama. Vi köpte en(eller måga) present åt Heli som fyller år idag( eller igår är det vell nu om man ska vara petig). Grattis Honey! <3 Dagens skämt2: Vi hade köpt en massa saker från citymarket till Helis present. När jag var vid kassan förstod vi inte att vi behöver en påse, så vi packade ner sakerna i våra väskor. Sedan gick vi till Clas Ohlssons för att se om de hade någon slags korg som vi kunde sätta sakerna i. De hade de inte, men jag fick syn på tändare, och vi bestämde oss för att köpa även dem till presenten. När Laura stod i kassa kön för att betala tändarna, grabbade hon tag i en stor plastpåse och sa "Vi kan ju sätta sakerna i denhär så att lotta får hem allt". När hon sedan skulle betala tändarna, tittade kassa typen långt på henne och sa "Där finns mindre påsar!?" . som svar, skakade Laura på huvudet och sa "Nej. Jag vill ha denhär!". Haha. Såg så komiskt ut kan jag säga.

Även idag, som typ alla andra dagar, hade vi träning. Jag kom inklamppande klo. 20 , då jag trodde att träningen började. Hela laget kollade långt på mig och sedan hör jag att någon frågar "var har du varit?". Först då förstod jag att vi började 19:30. Damn. My Bad! men trots min försening så gick det riktigt bra!

Efter träningen for jag till Helis, där de hade födelsedags/förfest. riktigt trevilgt var det. men fick nöja mig med att åka hem då de andra for ut på krogen. again. För gissa vad? I got work tomorrow morning ! Nice eller hur ? Nå, jag gillar faktist att jobba och det är inte dåligt betalt heller.

Nu ska jag alltså börja sova, men först skall jag kolla en blid som fick mitt hjärta att smälta. Hoppas jag drömmer om den bilden i natt! Haha. Nåjaa, sweet dreams people !

Onne veilä kerran Heli Rakas <3


Luvattu on paljon, rikottu on enemmän.

Om 35min börjar träningen. Väntar ivrigt på den. Vi ska göra en hel massa akrobatik och har inte gjort de på evigheter. Så skönt ! Dock , har jag ett litet problem. Hälsan. Kroppen är som sagt inte helt i skick, men det får vi ta och ignorera totalt, för i kväll ska jag köra hårt. OCH försöka att inte bli allt för fittig på mig själv när jag misslyckas. För då påverkar jag hela laget med min negativa attityd och allas träning förstös. Kan berätta hur det gick när jag kommer hem.



Ska även dela med mig av en låt. Tycker bara att den är SÅ himla bra !

Chisu - Sama nainen

Mä en lupaa mitään
En enää lupaa mitään muuta
Oon vielä samanlainen
Sama mieli
Sama sydän
Sama nainen


Sanonut oon kaiken
vaihtuu aamuun
Jos sä vielä haluut
takas mä tuun.

21012010

Har håltimme. Super tråkigt. 10:45 blir det mat. För att fördriva tiden så läser jag en hel massa horoskop. Och faktiskt så tror jag på dem. eller kanske inte allt, men en del. Läste nyss om hurudana egenskaper en Vädur har (jag är vädur) och jag tycker att de stämmer in ganska bra på mig. Ni kan ju själv läsa och se här. 

Skulle nog ha klistrat in texten hit, men den krånglade så jag lät bli.

Sådär annors känner jag mig inte alls bra. Håller antagligen på att bli riktigt sjuk... skulle vilja fara hem och sova så att jag skulle orka med träningen i kväll. men nepp , jag ska bara försöka orka !  som tur har vi inte speciellt lång dag i alla fall.

Ha de bra !


What's up ?

Damn. Mår kakka igen. varför ska de vara på dethär viset ? huvudet krånglar och halsen stryper. Det blir nog bara att gå till sängs direkt, fast jag skulle ha en MASSA saker att göra (som t.ex. modda textkompetens). Jag får komma på ennu en till helt oslagbar ursäkt varför jag inte har gjort den(eftersom ursäkten att jag kännde mig sjuk inte kommer att räcka till). Om jag kommer så långt som skolan på morgonen. Fast tror nog att jag drar i väg till skolan, måste ju underhålla mitt lilla finska-proffs (och resten av kombi-gruppen förstås) med mina helt otroligt dåliga skämt.  


I belive.

Okej, till först har jag en liten bild fråga. Är det någon som vet vad dethär är ?

Sådär allmännt har det inte hänt speciellt mycket sedan jag bloggade senast. Övernattade hos kira i natt. Vi var en sväng till internatet igår kväll och sedan for kira till ollis. "Jag kommer och sover 1-halv2 tiden. Jag lovar!" haha. Jag visste ju hela tiden att hon inte skulle komma till lägenheten så tidigt. Nåjaa, de blev ju runt en 4 tiden som hon slapp i säng. Då hade jag redan sovit några timmar.

På morgonen skulle man ha kunnat lemna kvar under täcket. Men vi drog oss till skolan, i och för sig kanske 15min försenade, men det kan man inte ta så hårt. Första lektionen hade jag fysik. När vi hade paus, gick jag för att kolla i vilket skick kaffeautomaten var. Mmmm, hoppas ni ursäktar mitt språk, men nu är det FAN I MIG undelit då ingen annan kan ta hand om den ! Herregud, har inte sett den sådär smutsig och äcklig förr. Sumpbehållaren var så full, att gammalt kaffesump lemnade kvar inne i kaffeautomaten. Såg ut som om någon skulle ha kasta en massa gammalt snus dit. Rören var hur smutsiga som helst. Behållaren som finns under kopparna (dit extra droppar från kaffe/kakao far) var nästan full av gammalt kaffe. Och jag kan säga att det luktade spya! FY FAN! såndär blir man bara så FITTIG på ! Satan!

Nåjaa, efter maten hade vi finska. Ganska kul faktiskt. Vi hade typ Alias liknande grej. Yv förklarade en massa yrken på finska och jag skulle gissa. Vi skrattade en hel massa. Här skall ni få en förklaring:

"Se sanoo vaan Blaah Blaah Blaah tunnilla!"

Ni kan säkert gissa vilket yrke hon menade? i allafall visste jag.

Efter finskan for jag hem med bussen. nu är jag super trött och har träning 20:00. Serious pain eftersom vi kommer bara att göra tävlingsprogramme gång på gång på gång. Jag kan försäkra er om att 2:30 min är en väldigt lång tid då man går ett programm. Jobbigt as HELL! Funderade också på att jag skulle fara ut på lenkki efter träningen, men vi får se.


For you i lose control

I dag skulle jag ha kunnat ligga i sängen hela dagen och bara slöa. Men efter att den mest härligaste drömmen jag någonsin drömt tog slut, kunde jag inte längre sova, så jag drog mig upp ur sängen. Och nej, jag tänker inte berätta vad drömmen handlade om !

Men nu ska jag börja göra mininas tävligsprograms musik. Hoppas jag får den färdig till klockan 17, fö då har vi träning och vi ska träna med musiken.


Heli och jag


I like the way you move

Måndag. Man kan inte säga så mycket mer. Mega jobbigt att ta sig upp ur sängen och åka till skolan, men jag fick min stora ass till skolan. Vi hade engelaska, modda och finska. Åkte hem med bussen efter halva finska lektionen. När jag gick till bussen, råkade jag få Tia till mitt sällskap. Uppdatera henne om vissa saker och pratade allmännt om allt.

När jag äntligen var hemma kollade jag Twilight på dvd. Dethär kommer att låta undelit, men jag gillar filmen mer i en super dålig kvalite på datorn. haha. vet inte varför men så är det bara! Dock älskar jag filmen. Speciellt då man inte har någotslags drama i sitt eget liv, så måste man ju följa någon annans. Dessutom är musikerna i filmen helt underbara. Här skall ni få en av mina favoriter.

Robert Pattinson - Never think

Runt 21:30 tiden for jag ut på en lenkki. Herre gud vad det var skönt! har inte haft tid att fara ut och springa de senaste veckorna, haft så himla fullt upp + att kölden varit så hård att jag valt att stanna inne istället. men i dag var det perfekt att springa. Hoppar att jag hinner ut på lenkki i morgon också. I och för sig är jag ledig i morgon, så jag skulle nog hinna ut en runda på dagen innan träningarna börjar. Har bara ett litet problem... Jag absolut HATAR att springa på dagen när det är ljust !

Nåjaa, men nu ska jag ta och laga mig klar för att gå och sova. SKÖNT att få sova länge för engångs skull ! Ha det bra i skolan människor!


You would not belive your eyes.



Visst är vi snygga ? haha. NOT! Men kolla hur brun jag är. Bilden är tagen i slutet av maj 2009.


160110

Huhhu , nu var lördagen förbi. Trevlig jobbdag följt av  bra träning+ MEGA kul pulkka backe och kul födelsedagsfest. Lite fittit är det ju, då de andra drar till krogen och jag måste åka hem och sova. Nåja, min tid kommer ju inom kort.

Har inte så mycket mer att säga om denna dag. I morgon blir det träning och jobb. nu och sova. God natt !

23:28

Halloo ! har kommit hem typ 2timmar sedan , men har inte orkat dra mig till datorn. Har iställer ätit pizza, kollat film och varit i duschen. Borde dra mig up stairs och sova innan det är dags att återigen vakna för en ny dag.

Jobb står först på morgondagens schema . Btw, hade en riktigt lyckad arbetsdag i dag! Tiden gick super fort ! Hade mycket att göra, men det känndes inte tungt ändå. Men back to the point ! Efter jobbet blir det mininas träning+pulkka backe, och till sist blir det födelsedags fest. I like! fast det kommer att bli en väldigt lång dag ...

Nåjaa, nu ska jag dra min väg till drömmarnas värld !

P.S i fall någon är intresserad så har min syster skaffat blogg. Besök gärna genom att trycka --> HÄR!


Fredag morgon

OMG ! är super trött i dag. Jag tror allvarligt att kvinnan som satt mittemot mig i bussen, trodde att jag hade tagit doger eller något. Ögonen bara rullade runt och ögon locken hålldes inte uppe. Det var så nära att jag skulle ha somnat. Voi huhhu ! Får se hur jag kommer att orka med jobbet. Får nog lov att dricka några koppar kaffe, kanske det skulle hjälpa !?


Nobodys buisness what i'm doing with my life.

Dagen har gått super snabbt även om jag inte har gjort någonting speciellt. Detdär gamla vanliga: skolan, stan, hem, träning och till sist hem igen.

Har även i dag överraskat mig själv, Hittade en passande tubtopp-thing till kjolen jag köpte i går. Inte alls min stil, but i'll live ! Tänkte jag skulle sätta på mig detta på lördagen, då vi skall fira twillingarna som fyller 19år.



Vad tycks? Bästa med denhär outfitten är helt klart priset. Kjolen och tubtoppen kostade hela 10€ tillsammans !
Nice eller hur !

I morgon blir det skola och sedan jobb hela kvällen. Kommer antagligen att vara helt utmattad när jag kommer hem. Jag kommer inte att hinna vila upp mig alls dethär veckoslutet, har helt totalt fullt upp. På lördagen skall jag till jobbet, mininas träning och födelsedags fest. Söndagen består av lite sovande, mininas träning och jobb igen.

Så nu är det verkligen dags att gå och sova, vila ut sig och samla nya krafter. 
I morgon är det en ny dag, med nya möjliheter !
Hade gött människor!

Jaa, och btw slapp Kira igenom teoriprovet i bilskolan. i morgon ska hon köra upp. Önskar henne lycka till !

'Cause now everything is fine.

Sitter i skolan. Har håltimme till 12:15, fast matrasten börjar 10:45 så då får jag sällskap igen ! Lyssnar på musik från youtube och facebookar. Måste nog säga att facebook är en väldigt bra uppfinning. De som har hittat på de, måste ju vara stenrika !

Jag ska dela med mig av en låt som jag lyssnar på just nu !

Lily Allen - He wasn't there

"I'm so pleased I never gave up on him
Oh well, you wouldn't believe, some of the things that he did.
And everyone said, you have to give him some time.
And I'm glad that I gave it to him cause now everything's fine !"


Good Morning !



Dethär är nog en solnedgång, men what ever !


The party don't starts 'til I walk in !

Slutade skolan klockan 13. Och jag hade väll lite tur, eftersom jag nog måste delta på finska timmen, men vi slutade tidigera. Jag tänkte missa bussen in till stan, men även här hade jag tur och hann. När jag stigit av bussen i stan, försökte jag få kontakt med min kära vän Kira, men hon sov som tönrosa, så jag fick gå ensam på stan en stund innan nästa buss hem skulle gå.

Jag gick in till H&M för att fördriva tiden. Jag måste allvarligt vara sjuk eller något för JAG KÖPTE EN KJOL !? Said Whaaaaat ? Okej, nu är det kanske någon som tänker "jaa, och vad är det för undelit med det?", men ni som känner mig vet att detta är ett fenomen som INTE SKER OFTA. Och ännu mindre det , att jag skulle använda kjol ... Ända gångerna jag använder kjol är i samband med Cheerleadingen ... Men nu har jag överraskat er och ännu mer mig själv !



Senare på eftermiddagen, då Tönrosa hade vaknat, cyklade jag åter in till stan för att träffa henne ännu en gång innan hon åkte hem. Jag gav min försenade julklapp åt henne och jag antar att hon kommer att ha nytta av den. Eller JAG kommer att ha nytta av den. Gav nämligen en stekpanna. Ni föstår, det är jag som lagar maten i det hushållet.

När Kira hade åkt, drog jag mig bara omkring i stan. Gick igenom alla Sport-affärer i hopp om att hitta den perfekta Snowboarden. Hittade faktiskt några snygga på Sportia. Till slut drog jag min ass till Helis place och sedan vidare till träning. Träningen gick faktiskt riktigt bra och vi fick mycket gjort. Nu är jag hemma och ska gå i duschen och sedan till sängs. 

Sweet Dreams people and C U 2morrow ! 


Vi har mycket att göra i skolan !

Haha. Vi slutade just fysik timmen. En väldigt underhållande lektion... Or notI brist på annat, så räknade vi Kaffeautomatens pengar me Yv. 169,25€ blev det. Snart är det mat och med lite tur, så kanske jag får skippa Finska timmarna, vilket betyder att jag slutar skolan för denhär dagen. Ska sedan in till stan för att umgås med Kira, som redan har slutat skolan.


Can you meet me half way ?

Nu är jag äntligen hemma. Har som sagt varit i skolan i dag. Efter 2½ av modda med Yv, for jag till stan med Kira. Hann inte vara länge med henne, för minina (mina små Cheer-flickor) hade träning. Är faktiskt riktigt nöjd med dem. Deras program ser bättre ut varje träning. Efter det hade jag egen träning. Det gick väll helt okej. Gjorde i alla fall kierrevoltti heitto (har ingen aning vad det är på svenska), som jag inte har gjort på about 3 månader. Efter träningen for jag en sväng till Kiras. Vi drack kaffe och talade om allt möijligt. Kom fram till att jag verkligen saknat henne och i morgon åker hon hem till Konoby igen. Hur skall jag klara mig ? haha.


Här är en bild från i dag. Utan henne skulle jag inte klara kombi-kurserna !

Försökte också fota himlen, som var super fin. Men telefon-bilder blir aldig (nästan) bra ...

Och här har vi en gammal goding igen. Jag, Kira och vår patient. Tror faktiskt vi har fått död på han/hon .. Whooops!

Och till sist, Denhär bruden for ner till Helsingfors i dag. Tro det eller ej, men det känns tomt utan henne här hemma !


This is the days of our lifes.

Sitter i skolan. Har modda, men en paus sitter ju aldrig fel. Vi går igenom hu man ska gå till väga när man skriver textkompetens provet i studentskrivningarna. Har kommit fram till att jag aldrig kommer att klara det. Det finns så mycket man ska minnas. Damn, it sucks !

Sådär annors är jag ganska glad, eftersom Bruuden miin ha tagit sin ass till Vasa ! Tyvärr hinner jag ändå inte spendera så mycket tid med henne i dag... Träning ni vet ! Plööh ...

I'm a looser baby, so why don't you kill me.

Happ. då var ännu en dag över. Kan berätta att det var en helt nomal vardag. Inget speciellt har hänt. förutom att jag faktist fick skippa finska timmarna. Något positivt med att vara 2språkig !

Sen har jag färgat mitt hår. Eller utväxten. super härligt med nyfärgat hår. så mjukt, så lent, mmmmm, love it !

Kommer förresten att tjäna lite pengar också, eftersom jag fick några arbetsturer. Denhär veckans fre lö och sö. och nästa veckas och ! bara sådär btw...

Just nu ligger jag i min säng och mår inte sådär rikti hejssans. Tror faktist att det inte blir någon skola för min del i morgon (?) Huvudet spinnar och kroppen är totalt caput ! This I dislike !


En gammal goding. Haha. Den förklarar i alla fall hurudan jag är. Tror jag ?

Strange things will happen



Den som aldrig
lever nu,
lever aldrig.
Vad gör du ?


Det värsta jag någonsin varit med om !

ALLVARLIGT ! Det mest äckligaste någonsin. Jag är normalt inte "rädd" för småkryp, men dethär var bara alldeles för mycket.

På torsdags kvällen tänkte jag att jag skulle äte de 2 sista appelsinerna vi hade. Den ena appelsinen var det inget fel på, men den andra var lite mjuk på ett ställe. Jag tänkte att den kanske bara hade blivit "skadad", så jag skärde upp den för att kolla om jag kunde äta den. OOOoooohh Noooooo ! De kunda jag verkligen INTE ! Vill ni veta vad jag hittade inne i appelsinen ? Och även om ni inte vill veta så kommer jag att visa !

Har ni sett något äckligare FY FAN säger jag bara !


Bilden är från google.

Smaklig måltid människor!

A cold winter day !

Som tur var det ju inte kallt i dag. Hmmm , om vi lite ljuger ! Dethär var resultatet av ute vistelse i about 10 minuter. Serioulsy !




Men fast det är is-kallt ute, så gillar jag vintern ! Allt är så vitt och vackert. Okej, -25 grader är ändå för mycket. Jag medger !


Jag och Laura rullar i snöhögar på jul-lovet.

I morgon blir det skola och jobb. Missar tyvärr en träning, men vad kan man ? Money rules the world ..
Ta hand om er och ta på er MASSOR med kläder om ni skall ut!


Bara för att..

Björn vill va med på min blogg ! Blid kommer senare !

skolan..

Sitter i skolan. Börjar ju bra, eftersom man får sitta och vänta på läraren. Och när man ringer henne, säger hon att vi inte skall ha timme i dag. Jag bara Älskar denhär skolan, de är så himla bra på att informera oss elever om saker och ting ... NOOOOOT!!

Nåjaa, nu har jag väll håltimme ganska länge. Sku väll kunna laga skoluppgiterna som är ogjorda. Men jag är antagligen så lat att jag ändå inte kommer att få något gjort. Typiskt.

Men bara så ni vet, är det rätt så kul att vara i skolan, p.g.a alla människorna. Märkern nog att alla har saknat mig ! haha. eller i alla fall tror jag att de har saknat mig...

Ha en bra dag människor !


... 100% reason to remember the name !

Jag är så nöjd. Ni vet inte hur härligt det var att träna. Före i dag, kunde jag allvarligt inte minnas hu det kändes att träna denna underbart härliga sport ! Great job Girls ! <3

Så var det ju skola i morgon. And that realy S-U-C-K-S ! SERIOUSLY ! Jag är verkligen inte taggad. Har så himla många skoluppgifter ogjorda ... och jag har kombi-period. OGILLAR MASSOR! Men om man skall hitta något positivt i skolan, så är det ju helt klart den underbara klassen (fast kommer att vara med kombi gruppen, men den e också great , så det är lungt) !

För tillfället väntar jag på att min Bästa storasyster ska komma hem. Hon sitter på tåget upp från Helsingfors. And guess what ? SupriseSuprise, tåget är sent ! Alltså sällan  ...

Nåja, nu ska jag ta i tu med någo crap, och sedan in i drömmarnas värld !

C u !


Hahha, hitta denhär i min foto mapp på datorn ! Kan ju förstås stämma ..



Good old times.

Om en 15min är jag of till träningen i botniahallen. Har inte varit där på EVIGHETER. Förr i tiden var vi super ofta där bara för att vi ville träna. Gjorde en hel massa Akrobatik (ni vet, volter och sådant) på de tjocka mattorna. Och sedan gjorde vi stuntter. Jaa, herre gud man har varit aktiv förr... Varför är inte allt som förr i tiden ? Varför har jag blivit så himla lat ?

Tyvärr så hittade jag inga gamla bilder från botnahallen... Men bara för att få ladda upp en gammal bild, så kan jag ju berätta att jag ska sitta på med Katsku (vår tränare till botniahallen) !



Som tur ser jag inte ALLS drogad ut .. Yeah , right ! Bilden är faktiskt från en skolavslutning. Kanske det föklarar något ..

In your face !

hahah. Kanske bästalänge. Jag som trodde att jag skulle få ett bra resultat på dethär testet ! But I guess not.



Kan ju sluta min gotta-strejk genast då !


With arms wide open

Väntar på att denna brud ska komma hit ! <3
Me likey !
Får se vad vi hittar på.



Creed - With arms wide open


I'm holding on to all I think is safe .

Träningen var ett fiasko, som vanligt. Fick höra att Fanny och Kitty hade varit med i en bil krock, Hoppas stenhårt att de inte har skadat sig allvarlig !

Nåjaa, Janina tyckte att jag skulle orka ta foton på mitt resultat efter shoppingen i Helsinki, så här är de då. ni får ändå ursäkta mig, kvaliteten på bilderna är inte världens bästa. (Bildtext finns alltid under bilden)




Silkes tunika Från Gina Trico (ska ha den på begravningen !? )



Tunika Från Gina Trico



Knapp skjorta (!?) Från Gina Trico



Verkkari takki (vet verkligen inte vad det heter på svenska) Från Puma Store



Topp/Tunika Från Zara



Lösa Jeans Från Zara

 

Topp/tjol Från Aleksis13



T-skjorta Från One Way



T-skjorta Från Drop In



High heels Från Bianco


Girls just wanna have fun !



Fast jag ser nog mer ut som en kar ...


SH08NB

Måste bara berätta åt er alla att jag älskar min klass. Vi är Allvarligt den bästa klassen någonsin. Minns ni våra första dagar tillsammans ? Skall dela med mig av bilder från tutorlägret på Saukkoranta för att friska upp minnet !




Dragkampen som vi vann !?



Stocken som vi stog på, och sedan skulle vi ställa oss i någon speciell ordning !
Trodde allvarligt jag skulle dö i skratt !



Det var mycket svårt att hålla balansen, Tro mig !



Sedan skulle vi genom spindelnätet !



Och jag sist, med snyggaste stilen ... Not !



Balansgång på rep som var fastspännt mellan träd !



Och jag hade väll tydligen ingen vidare balans ...



Till sist var det lådorna ...



Det var kanske lite trångt , men vi klarade det !




Vi är verkligen inte sådär många kvar på klassen. Flera har slutat... Saknar er alla ! </3
Ni som ännu är på klassen, Syns snart !


04012010

Har i dag varit och jobbat på Villa Isolahti (demensboende), vid den svenskspråkiga avdelningen Strömsö. Det var faktiskt en riktigt trevlig arbetsdag. Fick även jobb till fredag kväll och lördag morgon ! MoneyMoneyMoney ! Och jag behöver verkligen pengar, eftersom jag slösade mina sista i Helsinki !

Har funderat på att ladda upp bilder på alla klädesplagg jag köpte, men vet inte om jag orkar ... Vad tror ni, orkar jag  ?

Sen har jag pratat med min vän Sanna, som jag inte sett på evigheter. Vi bestämde att vi ska träffas någon dag nästa vecka ! Looking forward to that ! Här är en några år gammal bild på mig och Sanna !

Sanna och Lotta


Kanske lite sen men ...

Sammanfattning av mitt år 2009!
Kiffade denhär från MC's blogg utan lov, sry Cutie !

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Japp , men tänker inte berätta vad. Men det är inget olagligt i alla fall!

Höll du några av dina nyårslöften?
- Hade inga. Är inte precis den bästa på att hålla löften som jag gjort med mig själv ...

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

- Tror inte det. Kommer inte på någon just nu ...

Dog någon som stod dig nära?

- Moffa och Fammo.  Plus alla andra som har dött år 2009. En tyst minunt till minne av dem !

Vilka länder besökte du?

-Schweiz, Tyskland och Grekland 

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?

- Javisst ! Det finns mycket. Men kommer inte på något nu ... arghh ..

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?

- 24.4-2.5, 16.10 och en massa fler.

Vad var din största framgång 2009?

- Har jag haft någon framgång år 2009 ? Nej, tror inte det.

Största misstaget?

- Orkar inte ens räkna upp ...

Har du varit sjuk eller skadat dig?

- Japp, hela sommaren typ. Plus en hel massa andra gånger.

Bästa köpet?

- Mina kläder och mobil !

Vad spenderade du mest pengar på?

- Kläder HELT KLART!

Gjorde någonting dig riktigt glad?

- Mina kompisar, Resorna och alla överraskningar !

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
- Kyle Andrews - Sushi ! och en heeeel massa andra !

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- Jag antar att jag är Manis depressiv, så det går väll i vågor periodvis ! men år 2009 var sämre än 2008 !

Vad önskar du att du gjort mer?
- Tränat, skoluppgifter och sovit !

Vad önskar du att du gjort mindre?

- hmmm ... ingen aning ..

Hur tillbringar du julen?
- hemma whit mamma pappa and syster

Blev du kär i år?

- Skulle inte kalla det kär. Alltså nej. Och btw, så blev jag väll "kär" redan 2008.

Blev du tillsammans med någon?

-NEJJ herreguud !! Never ... 
 
Favoritprogram på TV?
- Ugly Betty, Gossip Girl, 90210, Mentalist, Americas next top model !

Bästa boken du läste i år?

- Twilight Böckerna! SOLKLART !

Största musikaliska upptäckten?

- Kanske Lily Allen ? är mer sådan som gillar vissa låtar, inte någon skilld artist !

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

-Ruka resan ! 

Något du önskade dig men inte fick?

- aj till födelsedag? eller sådär annors ? Önskade mig inget speciellt till födelsedag. Sådär annors så fick jag inte vad jag önskade ! 

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?

- Har försökt fundera på det... Och har faktiskt inget minne ? Men jag antar att jag var med Heli + Spurgu kväll ! <3

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

- Finns många saker.

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?

- Hängande kläder <3 Hatar åtsittande !

Vad fick dig att må bra?
- Beror väll på ... vänner, mat, träning, musik ...

Vilken kändis var du mest sugen på?

- Taylor Lautner, Ryan Sheckler och jaa... Fler minns jag inte !

Vem saknade du?

- I'm not gonna tell you !

De bästa nya människorna du träffade?

- Alla Helsingfors-fjantar som jag träffade på VK + andra fjantar !

On the beach ..

Haha. Kan inte så mycket mera av den låten. Men jag och Laura sjöng de där 3 orden ganska ofta på nyåret. Och skrattade för fullt efter det. Tryck här så ska ni få höra vilken låt jag menar.

I dag hade vi träning. Eller minina hade. Platinum hade inte, eftersom att vi var 12st. Tack, människor för att ni inte orkar ta er till träningen. Btw, det är 1månad kvar till FM. Och ifall en ända är borta från träningen på tisdag så åker vi inte och tävla. Bara så ni vet. Så jag hoppas ALLA kommer på tisdag till botniahallen klo. 19-21.

Har väll inget annat vettigt att säga denhär gången.

C u L8er ppl!

Hemma bra, bra men borta bäst !

Hallå allihopa, I'm back in Vasa. And it kind of sucks ! Har inte hunnit blogga under tiden i Helsingfors (förutom en gång), har haft fullt upp... eller något åt det hållet i alla fall !

Mycket shopping blev det. Mycket pengar for det. And I just Love it. Gick igenom mitt klädskåp för några veckor sedan, och hamnade att kasta bort en hel del, så skåpen har sett väldigt toma ut. Men nu ska de få fyllning ! Happy !

Och Gott nytt år ska jag också önska er alla !  Mitt nyår var väll mer eller mindre lyckat. Kul hade jag i alla fall då jag var vaken. Och jag är HELT säker på att dethär året blir mycket bättre än förra. Det ska ni veta !

I går var vi och kollade Avatar i 3D. Filmen var lång, men faktiskt helt bra. i 3D. Annors gick väll hela dagen åt att ligga på soffan... Dricka vatten... Ligga på soffan... Ni vet, det där normala !?

I dag, lördag, var det meningen att vi skulle åka till Ikea, men vi orkade inte stressa, så vi lämnade vid min syster i Arabia. Kollade Paranormal Activity. Kind of creepy var den. Efter det åkte vi till centrum. Blev lite mer Shopping och träffade några kompisar. Sedan skulle vi med 18:30 tåget hem. hmmm. Nåja, tåget startade 10min försent.

Vi var framme i Vasa 23:00, vilket betyder att tåget var ungefär 40min försenat. Och när man tittade ut genom fönstret så kände man inte igen sig. Hade helt glömt bort att det var sådär mycket snö här !?

I morgon blir det träning igen. Hur härligt är inte det på en skala från 1-10 ? Ett minus är dock det att minit (de jag coatchar) har träning klockan 12. Hur ska jag få mig upp ur sängen? just asking ...

Over and out !

RSS 2.0